Idiomas

intranet

intranet

(H)eerlijk en gezond Lenteontbijt in OC’t Gelevelt, Geluveld, België

Beste vrienden, Beste familie, Beste sympathisanten, Beste bewuste mensen,

Onze neef, Lieven Erik Lombaert-Missinne, is al meer dan twintig jaar actief in de hulpverleningssector in Santiago de Chile.  In deze periode heeft hij al schitterende projecten opgebouwd.  Intussen werkt hij al met vele geëngageerde Chilenen aan de lopende projecten.  

De "Corporación Chasqui" is een Chileense Niet Gouvernementele Organisatie zonder winstoogmerk die de respectvolle samenleving van kinderen, jongeren en volwassenen nastreeft. Het respectvolle van de samenleving verwijst naar de eerbiediging van de fundamentele mensenrechten en culturele verscheidenheid.

Onze hoofddoelstelling is, meewerken in het sociale leerproces van maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren in familie, school en buurt met een sociaal-pedagogische en psychosociale aanpak, kinderrechtsbijstand en vorming, steeds met het oog op de progressieve autonome en verantwoordelijke rechtsuitoefening. Onze inspiratiebron is het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind.

Maak even tijd voor www.chasqui.cl !

Op zondag 24 maart organiseren we met de dienst vrije tijd en de werkgroep internationale samenwerking van Zonnebeke het (h)eerlijk en gezond Lenteontbijt in OC’t Gelevelt, Geluveld.  Van 8 u. tot 10.30 u. kunt u er aanschuiven aan een smakelijk buffet vol lokale, duurzame, gezonde en bovenal lekkere producten.   Geurige broodjes, kakelverse eitjes, hoevekaas, een plakje vlees, yoghurt, zelfgemaakte confituur, choco, ontbijtgranen, biobanaantjes,..  Lekkers dat ook duurzaam is.  We kopen onze producten bij de lokale warme bakker, serveren hoeveproducten en heel veel zaken uit de Oxfam wereldwinkel. Zo zijn we er zeker van dat ook de producent van al deze heerlijkheden er ook een eerlijke prijs voor krijgt.  Met ons tweeën bakken we eitjes met spek.  Jullie zondag kan niet meer stuk!!

De opbrengst van het ontbijt gaat naar Chasqui, het project van Lieven Erik Lombaert-Missinne.

Deelnameprijs: € 7 voor volwassenen – € 4 voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Wel reserveren, liefst minstens een week vooraf.  Dit kan bij ons calis.missinne@telenet.be 051/77.25.35, maar ook op cultuur@zonnebeke.be  051/48.00.61.

Doorsturen van dit bericht aanbevolen!

Comments are closed.